Adana'da Defile Ve "Stil Sohbeti"

Adana'da çeşitli markaların ürünlerinin tanıtıldığı defile ve modacı Cemil İpekçi'nin katıldığı "Stil Sohbeti" gerçekleştirildi.

Adana'da çeşitli markaların ürünlerinin tanıtıldığı defile ve modacı Cemil İpekçi'nin katıldığı "Stil Sohbeti" gerçekleştirildi. Kentteki bir alışveriş merkezi tarafından organize edilen programda mankenler, alışveriş merkezindeki markaların ürünlerini tanıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği defile, yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Defilenin ardından vatandaşlarla "Stil Sohbeti"nde buluşan modacı Cemil İpekçi, Adana'ya eskiden sık sık geldiğini ve yılın iki ayını burada geçirdiğini söyledi. Eski Adana'yı çok özlediğini belirten İpekçi, şunları kaydetti: "Beni yıllarca modacı sandınız. Modaya ben üç sene hizmet ettim. Belçika'da akademiyi bitirdikten sonra 1971'de Türkiye'ye döndüm ve 3 sene modacı oldum. Baktım ki moda hiç bana göre değil, çok anarşist bir şey. Ben modaya sadece üç sene hizmet ettim." Defilenin akşam saatlerinde bir kez daha gerçekleştirileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: