Adana'da Gasp Iddiası

Adana'da, iki kişiyi tehdit ederek 60 lira gasbettiği öne sürülen zanlı tutuklandı.

Adana'da, iki kişiyi tehdit ederek 60 lira gasbettiği öne sürülen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 4 Mart'ta Gazeteci Mustafa Gümüşdamla Caddesi'nde, sigara isteme bahanesiyle A.A.T'nin (17) yanına gelen kişi, darp etme tehdidiyle 50 lirasını alarak kaçtı.

Birkaç gün sonra da Adana Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yakınlarında bıçak tehdidiyle 10 lirasının gasbedildiğini belirten C.B.B, polise başvurdu.

Her iki olayda da benzer eşkalin verilmesi üzerine çalışmalarını bu yönde sürdüren ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Reklam
Reklam

Çalışmalar sonucu zanlının, daha önce çeşitli suçlardan da kaydı bulunan Fırat Ü. (20) olduğunu tespit eden ekipler, operasyon başlattı.

Güzelevler Mahallesi'nde saklandığı evde gözaltına alınan zanlı, ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: