Adana'da Gasp Iddiası

Adana'nın Çukurova ilçesinde bir öğrencinin kol saatini gasbettiği, başka bir öğrencinin ise cep telefonunu almaya çalıştığı iddia edilen kişi, gözaltına alındı.

Adana'nın Çukurova ilçesinde bir öğrencinin kol saatini gasbettiği, başka bir öğrencinin ise cep telefonunu almaya çalıştığı iddia edilen kişi, gözaltına alındı. Toros Mahallesi'nde dün okula giderken dinlenmek için bir süre parkta oturan M.E.E'nin cep telefonunu almaya çalıştığı ve öğrenciyi darbettiği ileri sürülen zanlı B.A. (23), sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. M.E.E'nin saatini de gasbettiği iddia edilen B.A, işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Zanlının, polise mukavemetten ve bazı suçlardan kaydının bulunduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: