Adana'da Ihaleye Fesat Karıştırma Iddiası

Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanlığında yapılan ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla 3 şube müdürü ile bir şirket

Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanlığında yapılan ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla 3 şube müdürü ile bir şirket yetkilisi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanlığının yaklaşık maliyeti 3 milyon 328 bin 141 lira olan iş makinesi kiralanması ihalesi öncesinde, gizli bilgilerin ihaleye giren bir firmaya verildiği yönündeki ihbar üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı.

Reklam
Reklam

Araştırmada, gizli bilgileri ihaleye giren bir firmaya verdiği iddia edilen Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal İşlemleri Şube Müdürü R.G, Asfalt Üretim Şube Müdürü R.K, Atölye Şube Müdürü K.İ. ve şirket yetkilisi E.C. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan R.K. ile K.İ. savcılık sorgusunun ardından, R.G. ile E.C. ise sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Muhammet Fatih Demirci / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: