Adana'da İş Sağlığı Ve Güvenliği Kanunu Tanıtıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen İş Güvenliği ve Kanunu Tanıtım

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen İş Güvenliği ve Kanunu Tanıtım Semineri kapsamında Adana'da da eğitim gerçekleştirildi.

Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü organizasyonunda Sürmeli Oteli'nde gerçekleştirilen seminerde, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun sahada etkin ve doğru kullanılmasına yönelik sunumlar yapıldı.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanları, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun getirdiği yeniliklerle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Seminerde ayrıca kişisel koruyucu donanımların seçim ve kullanımı da görsel olarak anlatıldı.

Reklam
Reklam

Katılımcıların sorularının da cevaplandığı seminere Vali Yardımcısı İbrahim Avcı da katıldı.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: