Adana'da Izinsiz Gösteri

Adana'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen ve polisin uyarısına rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi.

Adana'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen ve polisin uyarısına rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Bazı siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının üyelerinden oluşan grup, İnönü Parkı'nda toplandı. Burada bir süre slogan atan grup, daha sonra Atatürk Parkı'na yürümek istedi. Polis ekipleri, "dağılın" anonslarına uymayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Polise taş ve kırdıkları çöp kutularını atan grup, müdahalenin ardından ara sokaklara kaçarak dağıldı. Taş isabet eden bir göstericinin yaralandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: