Adana'da Jandarma Operasyonları

Adana İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda 10 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait teli çalmak

Adana İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda 10 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait teli çalmak isteyen 3 kişi de suç üstü yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, Ceyhan ilçesi TEM Otoyolu Sirkeli Gişeleri'nde yaptıkları aramalarda bir kamyonette 10 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Operasyonda, gözaltına alınan Ş.K. ve M.F.S. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Diğer bir operasyonda ise Seyhan-Dikili-TEM Otoyolu'nda S.T, U.T. ve M.B. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait otoyol kenarında bulunan 450 metrelik teli keserek çalmak isterlerken, suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden S.T. ve U.T. tutuklanırken, M.B. ise yaşının küçük olması nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Muhabir: İbrahim Erikan/Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: