Adana'da Kaçakçılık Operasyonu

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 173 bin 70 paket gümrük kaçağı sigara, 800 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 173 bin 70 paket gümrük kaçağı sigara, 800 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 174 kilo 240 gram gümrük kaçağı çay ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, operasyonda kaçak yollarla Türkiye'ye getirildiği belirlenen 173 bin 70 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, bu kapsamda 11 şüphelinin de gözaltına alındığı bildirildi.

Yapılan bir diğer operasyonda ise 800 adet gümrük kaçağı cep telefonunun ele geçirildiği, 9 şüphelinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Reklam
Reklam

174 kilo 240 gram gümrük kaçağı çaya el konulan operasyonda ise yakalanan üç şüphelinin kaçak çayla bin yüz liralık haksız kazanç elde etmeye çalıştığı iddia edildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: