Adana'da Kumar Operasyonu

Bir kooperatif binasına düzenlenen operasyonda tombala çekilişi ile kumar oynadığı öne sürülen 104 kişi suçüstü yakalandı.

Bir kooperatif binasına düzenlenen operasyonda tombala çekilişi ile kumar oynadığı öne sürülen 104 kişi suçüstü yakalandı. Adana Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Seyhan ilçesine bağlı Dikili beldesi Mekan Mahallesi'nde bir binada kumar oynandığı bilgisi aldı. Sınırlı Sorumlu Papatyalar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve İşletme Kooperatifi binasına operasyon düzenleyen ekipler, tombala çekilişi yapmak suretiyle kumar oynadığı iddia edilen 104 kişiyi suçüstü yakaladı. Yakalanan 104 kişiye, Kabahatler Kanunu gereğince toplam 18 bin 928 lira idari para cezası uygulandığı, operasyonda tombala makinesi, kamera, yansı cihazı, çekiliş kartları ve paralara el konulduğu belirtildi. Kooperatif kurucu üyesi olan kişi hakkında da "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" suçunda yasal işlem yapıldığı bildirildi. Öte yandan, iki hafta önce aynı mahallede, Turan Cemal Beriker Bulvarı Sevdalıları Derneği'nde kumar oynadığı tespit edilen 76 kişi suçüstü yakalanmış, bu kişilere Kabahatler Kanunu uyarınca toplam 13 bin 832 lira idari para cezası verilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: