Adana'da Kurban Kesimi Ücretsiz

ADANA, Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, yaptığı yazılı açıklamada, belediyelerin bugüne kadar kurban satım ve kesim noktalarını belirlediğini hatırlattı.

ADANA, Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, yaptığı yazılı açıklamada, belediyelerin bugüne kadar kurban satım ve kesim noktalarını belirlediğini hatırlattı. Karalar, bu yıl ilk kez belirlenen kesim noktalarında vatandaşların kurbanlıklarının ücretsiz kesileceğini söyledi. Geçen yıl küçükbaş hayvan kesim ücretinin 50, büyükbaş hayvan kesim ücretinin 200 lira olduğunu hatırlatan Başkan Karalar, "Vatandaşlarımız kurbanlarını belediyemizin belirleyeceği noktalarda ücretsiz olarak kestirebilecekler. Bu sayede ekonomik anlamda güçlükler yaşayan vatandaşlarımızın zaten zorlukla alabildiği kurbanları için bir de kesim bedeli ödemesinin önüne geçmeyi planlıyoruz. Kesim noktalarında görevlilerimiz olacak" dedi.
800 bin nüfuslu Seyhan İlçesi'nde kesim noktalarını önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: