Adana'da Masa Tenisi Hakem Kursu

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, hakem açığını gidermek için yeni ''Masa Tenisi Aday Hakem Kursu'' açılacağını bildirdi.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, hakem açığını gidermek için yeni "Masa Tenisi Aday Hakem Kursu" açılacağını bildirdi. Taşkıran, yaptığı yazılı açıklamada, Adana'da başta Çukurova Üniversitesi olmak üzere diğer okul ile kulüplerin çabalarıyla masa tenisi sporcu sayısında önemli bir artış yaşandığını, her yaşta ve herkesin yapacağı bu spor dalına yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Masa Tenisi Federasyonu ile ilişkilerin hayli iyi olduğunu, ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'den, tesis, malzeme ve ödül konusunda büyük yardım gördüklerini ifade eden Taşkıran, şunları kaydetti: "Yeni açılacak kursla sürekli artan faaliyetlerimizde görev yapmaları için yeni hakemler kazanacağız. Kentimizde Türkiye şampiyonası ve uluslararası müsabakalar yapılması için gerekli girişimlerimiz var. Ayrıca, organizasyon konusunda deneyimli ekiplere sahibiz. Yakın gelecekte kentimizde önemli müsabakalara ev sahipliği yapacağız. 6-9 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan kursa katılmak isteyen adayların, en az lise mezunu, sağlıkları hakemlik yapmaya elverişli olmaları, 18 -35 yaş arasında bulunmaları, gerekiyor" Taşkıran, kursu, Eskişehir bölgesinden Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Uluslararası Hakem Musa Güner'in yöneteceğini bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: