Adana’da Mesut Dikel’in Hüsn-i Hat sergisi sanatseverleri ağırladı

Hattat, nahhat ve ressam Mesut Dikel’in kendi eserlerinden oluşturduğu Hüsn-i Hat Sergisi, ziyaretçilerini ağırladı.Adana’da hat sanatında icazet sahibi de olan hattat, nahhat ve ressam Mesut Dikel’in, kendi eserlerinden oluşturduğu ve ziyaretçilerine 29 Nisan Pazartesi günü açılan Hüsn-i Hat Sergisi, Doğu-Batı Bilim Sanat Derneği merkezinde ziyaretçilerini ağırladı.

Hattat, nahhat ve ressam Mesut Dikel’in kendi eserlerinden oluşturduğu Hüsn-i Hat Sergisi, ziyaretçilerini ağırladı.
Adana’da hat sanatında icazet sahibi de olan hattat, nahhat ve ressam Mesut Dikel’in, kendi eserlerinden oluşturduğu ve ziyaretçilerine 29 Nisan Pazartesi günü açılan Hüsn-i Hat Sergisi, Doğu-Batı Bilim Sanat Derneği merkezinde ziyaretçilerini ağırladı. Dernekte her hafta hat alanında eğitimler de veren Dikel, yeni sergilerle sanatseverlerin karşısında olmayı hedefliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz