Adana'da müftüler Kutlu Doğum için hazırlıkları tamamladı

Adana'daki ilçe müftüleri, Nisan ayı toplantısını yapmak üzere İmamoğlu’nda bir araya geldi. Toplantıda Kutlu Doğum...

Adana'daki ilçe müftüleri, Nisan ayı toplantısını yapmak üzere İmamoğlu’nda bir araya geldi. Toplantıda Kutlu Doğum Haftası programları başta olmak üzere müftülüklerce yürütülen faaliyetler görüşüldü.

Adana Müftüsü Arif Gökce başkanlığında İmamoğlu İlçe Müftülüğünde gerçekleşen toplantıya, müftü yardımcılarıyla beraber tüm ilçe müftüleri katıldı.

Toplantıda, özellikle Kutlu Doğum Haftasında yapılacak programların etkin ve yararlı olması için uygulanacak tedbirler konuşuldu. Müftülüklerin yoğun bir program içerisinde olduğu Kutlu Doğum Haftasında, 17 Nisan Salı günü saat 20.00’de gerçekleştirilecek özel programın büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Reklam
Reklam

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılacağı programda Saray Bosna İlahi Grubu, Anadolu’da İlahi Aşk Buluşmaları da yer alıyor. İl Müftülüğü İlahi Korosunun ilk kez böylesine bir kalabalık kitle önünde sahne alacağı programın sunucusu, TRT ekranlarında Ramazan programlarının sunuculuğunu yapan Serdar Tuncer olacak.

Toplantının ardından İl Müftüsü Arif Gökce ve beraberindeki ilçe müftüleri, İmamoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü’yü ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: