Adana'da öğrencilerin sütten zehirlendiği iddiası

Ceyhan ilçesinde, "Okul Sütü Projesi" kapsamında dağıtılan sütten içen 8 öğrenci fenalaştı.

Ceyhan ilçesinde, "Okul Sütü Projesi" kapsamında dağıtılan sütten içen 8 öğrenci fenalaştı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan "Okul Sütü Programı" çerçevesinde Ceyhan'daki bütün ana sınıfı ve ilköğretim okullarında süt dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Gürbüz Karakuş, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda öğrencilere süt dağıtımı sırasında, ilçe genelinde günde yaklaşık 17 bin paket süt dağıtılacağını açıkladı.

Doruk Beldesi'ndeki Merkez İlköğretim Okulu'nda da sabah saatlerinde öğrencilere süt dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Süt içen öğrencilerden 8'inde bir süre sonra karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti olunca, öğretmenler ve veliler tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan öğrenciler Günay Güngörünce (10), Feriha Cesur (7), Merve Adem (9), Sultan Kahraman (8), Süreyya Tuta (8), Eylül Kahraman (8), Gaye Çetinkıran(8) ve İrem Şensoy'un (8) bir süre gözlem altında tutulacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: