Adana'da Okuldaki Kavga

Adana'da bir lisede iki grup arasında çıkan, kesici aletlerin ve kurusıkı tabancanın da kullanıldığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 kişi

Adana'da bir lisede iki grup arasında çıkan, kesici aletlerin ve kurusıkı tabancanın da kullanıldığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Merkez Yüreğir ilçesindeki bir lisede dün, bazı öğrenciler arasında çıkan ve yakınlarının da karıştığı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yapılan araştırmada olaya karıştıkları tespit edilen Habib A. (34), Gökhan Ü. (20), Şükrü S. (19), S.E. (17), O.Y. (17), Ramazan A. (18), Sezer N. (19) ile Sergen A. (19) gözaltına alındı.

Zanlılar Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından, adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Bu arada, "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavga öncesi tarafların bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden birbirlerine hakaret ettiği öğrenildi.

Olayda kullanılan kurusıkı tabanca ile satırın ise öğrencilerin kavgaya karışan yakınları tarafından okula getirildiği bildirildi.

Adana'da dün bir lisede, iki grup arasında çıkan, kesici aletlerin ve kurusıkı tabancanın kullanıldığı kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırmış, olayda 2 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Anıl Bağrık - İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: