Adana'da Okullar Arası Ses Yarışması

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Optimum Outlet Adana ve Teknosa'nın sponsorluğunda, ilköğretim ve liseler...

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Optimum Outlet Adana ve Teknosa'nın sponsorluğunda, ilköğretim ve liseler arasında düzenlediği ses yarışması Taşkent İlköğretim Okulu'nda yapılıyor.

Öğrencilerin müzik alanındaki yeteneklerinin geliştirilmesinin hedeflendiği Türk Halk ve Türk Sanat Müziği ses yarışmasının elemeleri devam ediyor.

İlköğretim ve lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen yarışmada, öğrenciler birbirinden güzel şarkı ve türkülerle jürinin karşısına çıkıyor.

Yarışmanın finali ise 30 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki Yeni Öğremenevi'nde gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: