Adana'da posta dağıtıcıları yürüyüş yarışması seçmeleri

Adana'da, 41. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri gerçekleştirildi.

Adana'da, 41. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri gerçekleştirildi.

Adana PTT Başmüdürü Hakkı Altuntaş, Merkez Park'taki yarış alanında yaptığı açıklamasında, posta dağıtıcıları arasındaki dayanışmayı sağlamak, sportmenlik ruhu ve davranışı kazandırmak amacıyla her yıl gerçekleştirilen yarışmalara, Türkiye'nin 1981 yılından bu yana katıldığını, Adana'da ise 1982'den bu yana elemelerin gerçekleştirildiğini kaydetti.

Geçen yıl Makedonya'da gerçekleştiriler yarışlarda, bayanlar ferdi kategorisinde 5 bin metrede Yeliz Altınyıldız'ın üçüncülüğü elde ettiğini, bayanlar takım yarışmasında, Türkiye'nin ikinci olduğunu belirten Altuntaş, erkekler takım yarışmasında ise Türkiye'nin ikinciliği elde ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Bu yılki bölge seçmelerinde Adana, Mersin ve Hatay PTT başmüdürlüklerinden gelen, 13 bayan ve 46 erkek posta dağıtıcısının yarıştığını ifade eden Altuntaş, "Bayanlarda 5, erkeklerde ise 10 kilometreyi başarıyla tamamlayan personel, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak" dedi.

Daha sonra bir bayan ve bir erkek posta dağıtıcısının belirlenmesi için yarış yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: