Adana'da Sahte Rakı Operasyonu

Adana'da polisin yılbaşı arifesinde gerçekleştirdiği operasyonda 2 bin 400 şişe sahte rakı ele geçirildi. Olayla...

Adana'da polisin yılbaşı arifesinde gerçekleştirdiği operasyonda 2 bin 400 şişe sahte rakı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'dan Adana'ya gelmekte olan bir kamyonda sahte rakı olduğu ihbarını aldı. Yılbaşı öncesi tedbirlerini arttıran polis, otoyollarda geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, yaptığı uygulama sonucunda ihbar edilen kamyonu otoyolda alarak arama yaptı. Yapılan aramada kamyonda 2 bin 400 şişe sahte rakı ele geçirildi. Kamyon şoförü Seyithan Bugütekin, enerji içeceği taşıdığını söyledi. Ancak kamyonda ünlü bir markanın ismi basılı halde çok sayıda sahte rakı ele geçirildi. Şoför gözaltına alınarak emniyete getirilirken, sahta rakı yüklü kamyon da emniyetin bahçesinde getirildi. Polisler tarafından sayılan rakılar, daha sonra imha edilmek üzere götürüldü. Zanlı Seyithan Bugütekin'in emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: