Adana'da telefon ve para gasp eden 5 kişi yakalandı

Adana'da halı saha maçı yaptıktan sonra parkta dinlenen kişilerin cep telefonunu ve parasını gasp eden...

Adana'da halı saha maçı yaptıktan sonra parkta dinlenen kişilerin cep telefonunu ve parasını gasp eden 5 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde meydana geldi. Halı sahada maç yaptıktan sonra dinlenen bir grubun yanına Mehmet Fehmi Y. (24), M.F.A. (17), M.M.A. (17), Emre A. (20) ve Nurullah Ziya Y. (19) geldi. Şahıslardan Emre A. ve Nurullah Ziya Y. şahıslara bıçak çekerek, gençlerin telefonlarını ve paralarını gasp ettiler. Şahıslar, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Gaspa uğrayan gençlerin verdiği eşkaller doğrultusunda çalışma yapan polis kısa sürede zanlıları yakaladı. Yapılan sorgunun ardından sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: