Adana'da Terör Operasyonu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, izinsiz gösterilerde güvenlik güçlerine karşı kullanmak üzere hazırlandığı bildirilen 1 el yapımı bomba, 16 molotofkokteyli ve 1

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, izinsiz gösterilerde güvenlik güçlerine karşı kullanmak üzere hazırlandığı bildirilen 1 el yapımı bomba, 16 molotofkokteyli ve 1 havai fişek ele geçirildi.

Anadolu Mahallesi'nde izinsiz gösterilere karşı önlem alan Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, inşaat halindeki ve terk edilmiş binalarda arama yaptı. Binalarda yapılan aramada 1 el yapımı bomba, 16 molotofkokteyli ve 1 havai fişek ele geçirildi.

İzinsiz gösterilerde kullanılacağı tespit edilen bomba ve molotofkokteylerinin boş ve inşaat halindeki binalarda hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

Reklam
Reklam

Kentte önceki gün aynı mahallede eylem hazırlığında olduğu iddiasıyla gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK üyesi 1 kişi tutuklanmıştı.

Bir süre önce de izinsiz gösteri sırasında polise atmak istediği el yapımı bomba elinde patlayan 15 yaşındaki çocuğun 2 parmağı kopmuştu.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: