Adana'da Terör Örgütü Maoist Komünist Parti'li 5 Kişi Gözaltına Alındı

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda terör örgütü Maoist Komünist Parti adına çalışma yapan 5...

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda terör örgütü Maoist Komünist Parti adına çalışma yapan 5 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, Maoist Komünist Parti terör örgütü adına faaliyet gösteren ve örgüt propagandası yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonel çalışmalar kapsamında, aralarında örgüt sorumlularının da bulunduğu toplam 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin yakalandıkları yerlerde ve dernek bürosunda yapılan aramalarda, muhtelif sayıda bilgisayar, cep telefonu, taşınabilir bellek, bilgisayar harddiskleri, hafıza kartları, CD’ler ile bol miktarda terör örgütü propagandası içeren, haklarında toplatma kararı bulunan gazete, dergi, kitap ve doküman ele geçirildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Şahısların sorgusunun ardından adliyeye sevk edildiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: