Adana'da Terör Protesto Edildi

Adana'da sosyal medya üzerinden organize olan yaklaşık 500 kişilik bir gurup ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş...

Adana'da sosyal medya üzerinden organize olan yaklaşık 500 kişilik bir gurup ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaparak terörü protesto etti.

Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, saat 16.00'da 10 . Yıl Marşı'nı okuyarak yürüyüşe geçti. Bölücü terör örgütü PKK aleyhine sloganlar atan grup ellerinde "Balyoz" davasında hapis cezası olan paşalara destek içeren dövizler taşıdı.

Grup, Uğur Mumcu Meydanı'ndan Atatürk Parkı'na kadar, "Her Türk asker doğar" şeklinde slogan attı. Atatür Anıtı önünde önce şehitler için bir dakika saygı duruşunda bulunan grup daha sonra İstiklal Marşı'nı okudu. Gurup daha sonra Gazipaşa Bulvarı'ndan solganlar atarak Turgut Özal Bulvarı'na kadar yürüyüşe geçti. Teröre lanet yağdıran vatandaşlar her gün şehit haberleri geldiği için çok özgün olduklarını bu nedenle terörü protesto etmek istediklerini belirterek, "Şehit olanlar bizim ağabeylerimiz, bu nedenle içimiz yanıyor. Biz artık şehit haberlerinin gelmesini istemiyoruz. Artık bu son olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: