Adana'da trafik kazası: 5 yaralı

Adana’da bir dolmuş ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye...

Adana’da bir dolmuş ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, müze kavşağında meydana geldi. Hasan Baş’ın kullandığı 01 M 0467 plakalı Topel dolmuşu ile D-400 karayolundan Yüreğir tarafına giden Furkan Samar’ın kullandığı 01 FS 732 plakalı otomobil çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle yan yatan dolmuş bir süre yerde sürüklenirken kavşağın ortasında durabildi. Kazada yaralanan otomobildeki Velican Ulusoy (17) ile minibüs sürücüsü Hasan Baş ambulansla Numune Hastanesine dolmuşta yolcu olarak bulunan Vahime Bakırcı, Yunus Tufan ve Hilmi Ehliz ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Dolmuşta fazla yolcunun bulunmaması daha büyük bir faciayı önlerken, hastanelerde tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kavşağın ortasın uzun süre yan yatmış şekilde kalan dolmuş kaza yerine gelen çekici tarafından yoldan kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz