Adana'da Uyuşturucu Operasyonları

Polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele için düzenlediği operasyonlarda 288 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 90 zanlıdan 22'si tutuklandı.

Polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele için düzenlediği operasyonlarda 288 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 90 zanlıdan 22'si tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, polis ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik 5-10 Ağustos'ta düzenlediği operasyonlarda 144 kilo 159 gram esrar, 49 gram eroin, 340 uyuşturucu hap ve 32 kök hint keneviri ele geçirildi. Ayrıca, yol uygulamasında durdurulan koyun yüklü bir kamyonette gizlenmiş 144 kilo 320 gram esrar bulundu. Operasyonlarda gözaltına alınan 90 zanlıdan, 22'si tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: