Adana'da Uyuşturucu Operasyonu

Polis ekiplerinin düzenlediği çalışmalarda, 4 aylık hamile olduğu belirtilen kadın ve bir erkeğin üst aramasında 2 gram eroin bulundu.

Polis ekiplerinin düzenlediği çalışmalarda, 4 aylık hamile olduğu belirtilen kadın ve bir erkeğin üst aramasında 2 gram eroin bulundu. Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlıhasan Mahallesi'nde çalışma yapan Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, "dur" ihtarına uymayarak kaçan motosikleti takibe aldı. Ekipler, bir süre kovaladıkları motosikleti Buruk Mezarlığı civarında durdurdu. Sürücü H.T. ve beraberindeki Z.K'nın üst aramasını yapan ekipler, 2 gram eroin ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlılardan Z.K'nın 4 aylık hamile olduğu belirtildi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: