Adana'da Yaklaşık 200 Kişi Zehirlendi

Adana’nın Aladağ ilçesinde bir maden şirketinde çalışan yaklaşık 200 işçi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastanelere kaldırıldı.Edinilen...

Adana’nın Aladağ ilçesinde bir maden şirketinde çalışan yaklaşık 200 işçi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Aladağ ilçesinde Krom madeninde çalışan işçiler öğle yemeğinde tavuk eti, pilav ve salata yedi. Akşamüzeri rahatsızlanan işçiler, otobüs, minibüs ve ambulanslarla Kozan, İmamoğlu ve Adana’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kozan Devlet Hastanesine otobüs ve minibüsle gelen işçilerden 41 kişi, ilk tedavilerinin ardından müşahede altında tutuluyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Adana’da çeşitli Hastaneler ile İmamoğlu Devlet Hastanesinde de çok sayıda gıda zehirlenmesi nedeniyle işçi geldiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: