Adana'da yaşlı kadının torunu tarafından öldürülmesi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi

Adana’da dün babaannesini öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan O.K. (19) adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, dün, elektrik ve su faturaları nedeniyle tartıştığı 73 yaşındaki babaannesi Nazlı Kaymaz'ı av tüfeğiyle ateş ederek öldüren O.K, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Nazlı Kaymaz'ın öldürüldüğü merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki 3 katlı evin çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında çatı ve çatıdaki O.K'ya ait güvercin kümesleri hasar gördü. Olayda kümesteki 5 güvercin telef oldu.

Yangınla ilgili araştırma başlatan polis ekiplerinin kundaklama ihtimali üzerinde durduğu bildirildi. Adana'da dün 3 katlı binada 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Nazlı Kaymaz, elektrik ve su faturaları nedeniyle tartıştığı torunu O.K. tarafından av tüfeğiyle ateş edilerek öldürülmüş, olay sonrası kaçan zanlı polis ekiplerince yakalanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: