Adana'da "Yılın Enleri" Ödül Töreni

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği "Yılın Enleri" halk oylamasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği "Yılın Enleri" halk oylamasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törene onur konuğu olarak katılan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, gençlerin böyle bir organizasyon düzenlemesinden mutlu olduğunu söyledi.

Gençlerin yanında olmak ve heyecanlarını paylaşmak için Adana'ya geldiğini belirten Kavuncu, "Konu gençler olunca çok başka. Bir noktada biz bugün ne yaparsak yapalım, yaptıklarımızı yarına güvenli bir şekilde emanet edeceğimiz gençleri iyi yetiştiremezsek hakikaten yaptıklarımız ne kadar başarılı olursa olsun bir faydası yok" dedi.

Reklam
Reklam

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atalay Yalınız da, bu tür etkinlikleri bahane ederek Adana gençliğinin vizyonunu ortaya koymayı, gençlerin ne yapmak istediğini açığa çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Kendilerinin her zaman birlik çağrılarını yenileyeceklerini ifade eden Yalınız, "Bizim birlik çağrımız dilimizden hiçbir zaman düşmeyecek" dedi.

Konuşmaların ardından Adana Gençlik Meclisi'ne destekte bulunan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Törende daha sonra "Yılın Enleri" oylamasında "yılın radyocusu" dalında Abdullah Ay'a, "yılın radyosu" dalında Efsane Radyo'ya, "yılın gazetecisi" dalında Gökhan Atılan'a, "yılın gazetesi" dalında Ekspres Gazetesi sahibi Hakan Bülent Yardımcı'ya, sivil toplum kuruluşlarından Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'ne, iş adamı Ekrem İnaltekin'e, Akdeniz TV adına Evsen Medya Grup Başkanı Yüksel Evsen'e, "yılın sporcusu" olarak da Adana Demirspor futbolcusu Şener Özcan'a ödülleri verildi.

Muhabir: Ali Güreli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: