Adana'da yılın imamı seçildi

Adana’nın merkez Seyhan Müftülüğü, yılın imamı, müezzini, Kur’an kursu öğreticisi ve dernek başkanlarını belirledi.Seyhan Müftülüğü'ne...

Adana’nın merkez Seyhan Müftülüğü, yılın imamı, müezzini, Kur’an kursu öğreticisi ve dernek başkanlarını belirledi.
Seyhan Müftülüğü'ne bağlı personelin bir yıllık performansı dikkate alınarak yapılan çalışma neticesinde 2011 yılının en iyileri seçildi. Yılın enleri belirlenirken çalışma, kabiliyet, örnek kişilik, tutarlılık ve kılık kıyafet, öncü ve önderlik, taşıdığı misyon ve mesleki performansı üzerinde taşıyabilme vakarı dikkate alındı.
Esnaf Kefalet ve Şoförler Odası Tesislerinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Seyhan Müftüsü Halil Uzun, "Sizler en güvenilir insanlar olduğunuz için Allah evlerinin ve Kur’an kurslarının anahtarlarını bizzat sizlere teslim etmiştir. Durmak, oturmak, yorulmak bizim işimiz olamaz. Bizim işimiz dur durak bilmeden yola koyulmak, hareket etmek ve çok çalışmaktır. Bizlere bu yakışır. Sizler aksiyon ve dava adamlarısınız. İşte bu doğrultuda görevlilerimizin performansını yükseltmek için yılın enlerini bu yıldan itibaren Seyhan Müftülüğü olarak seçtik." dedi.
Törende, Yılın İmamı Gülek Camii İmam Hatibi Muhammet Topçu, Yılın Müezzini Nezihe Gül Camii Müezzin-Kayyımı Vedat Uşak, Yılın Memuru Şef Sedat Yatkın, Yılın Kur’an Kursu Öğreticisi Tepebağ Kur’an Kursu yöneticisi Duran Çapaklar, Yılın Cami Dernek Başkanı Salih Efendi Cami Derneği Başkanı Hasan Basri Yavuz ve Yılın Kur’an Kursu Dernek Başkanı Tepebağ Kur’an Kursu Derneği Başkanı Emin Çevik'e plaketleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz