Adana'da Yol Çalışmaları

Kentin dört bir yanına yeni bulvarlar açarak trafiği rahatlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kuzey-güney aksında yeni bir

Kentin dört bir yanına yeni bulvarlar açarak trafiği rahatlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kuzey-güney aksında yeni bir yol daha açıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sarıçam yönünden İncirlik'e gitmek isteyen araç sürücüleri, daha önce 20 kilometre olan mesafeyi yeni yol açıldığında 5 kilometrede kat edecekler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürü Hüseyin Dündar, Buruk-Göztepe arasında 5 metre eninde yapılan ve stabilizesi dökülen yolun daha sonra asfaltlanacağını belirterek, "Daha önce bu yönden İncirlik'e gitmek isteyen araç sürücüleri, yolu 20 kilometre mesafede alıyordu. Buruk-Göztepe-İncirlik güzergahında açacağımız yeni yol sayesinde sürücülerimiz aynı yeri 5 kilometre mesafede kat edecekler. Yani vatandaşlarımız 15 kilometre daha az yol giderek hem zamandan hem de yakıttan tasarruf yapmış olacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz