Adana'daki Cinayet

Adana'da aralarında husumet bulunan iki grubun kavgasında ölen gencin kardeşiyle 4 yakını, cinayet zanlılarına suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla yakalandı.

Adana'da aralarında husumet bulunan iki grubun kavgasında ölen gencin kardeşiyle 4 yakını, cinayet zanlılarına suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, husumetli iki grubun kavgasında pompalı tüfekle vurularak öldürülen F.Ç'nin (24) kardeşi H.Ç'nin (20) 4 yakınıyla, cinayet zanlıları E.B, A.Ö. ile T.B'ye yönelik suikast hazırlığında olduğu bilgisine ulaştı.

Ekipler, H.Ç'nin Meydan Mahallesi'ndeki evine sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda 1 el bombası, 1'i dürbünlü 4 av tüfeği ve bir tabanca ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan H.Ç. ve yakınları S.E.(19), D.Ö. (27), E.Ş. (34) ve S.Y. (52) işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin, cinayet zanlılarını taşıyan polis aracının önüne el bombası attıktan sonra kargaşa ortamında E.B, A.Ö. ve T.B'ye silahla ateş açmayı planladıkları iddia edildi.

Aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada F.Ç. ölmüş, olayla ilgili gözaltına alınan biri F.Ç'nin yakını 4 zanlı adliyeye sevk edilmişti.

Muhabir: Yusuf Koyun / Ömer Yıldız / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: