Adana'daki Gelin Arabasından Altın Hırsızlığı

Düğün öncesi parkta fotoğraf çektirdikleri sırada gelin arabasındaki altın takıları çalınan çift, takı bulunan ikinci çantanın çalınmamasına seviniyor.

Düğün öncesi parkta fotoğraf çektirdikleri sırada gelin arabasındaki altın takıları çalınan çift, takı bulunan ikinci çantanın çalınmamasına seviniyor. Adana'da Merkez Park'ta yaşadıkları olayın ardından Kozan ilçesinde Belediye Otogar Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünle evlenen Selman çifti, olayın şokunu atmaya çalışıyor. Kozan'da Varsaklar Mahallesi Turgut Bey Sokak'ta oturan çift, AA muhabirine, yaşadıkları talihsiz olaya rağmen mutlu olduklarını söyledi. Bir markette çalışan Selman Demiryürek, Seyhan ilçesindeki kuaförden ayrıldıktan sonra otomobillerini Fuzuli Caddesi'ne park ederek, fotoğraf çekimi için Merkez Park'a gittiklerini anlattı. Otomobilin camı kırılarak, nişanda takılan yaklaşık 10 bin lira değerindeki takıların bulunduğu çantanın çalındığını öğrenince büyük şok yaşadığını belirten Demiryürek, otomobilde bulunan ve düğünde takacağı altınların olduğu çantayı yerinde görünce sevindiğini kaydetti. Yaklaşık 15 bin lira değerindeki altınları kurtardıklarına şükrettiklerini belirten Demiryürek, "İçinde yaklaşık 15 bin lira değerinde altın olan asıl çantayı kurtardık. Yoksa zararımız katlanacaktı. Canımıza bir şey gelmesin. Mal yerine gelir ama can yerine gelmez. Eşimle bu durumu telafi ederiz" dedi. Seda Demiryürek de olayı, otomobilin yanında polisleri gördükten sonra eşinden öğrendiğini ifade ederek, "Düğünümüze dair unutamayacağımız talihsiz bir olay yaşadık. Diğer çantadaki takılar da çalınsaydı üzüntümüz ve zararımız daha büyük olurdu. Evlilik sevincimizi buruk yaşıyoruz ama şükrediyoruz. Bu olay, yeni evleneceklere ders olsun. Altınları ve paraları yanlarından ayırmasınlar" diye konuştu. Hafta sonu Adana Merkez Park'ta fotoğraf çektiren Demiryürek çiftinin gelin arabasının camı kırılarak içinde yaklaşık 10 bin lira değerinde altın takı bulunan çanta çalınmış, dün gözaltına alınan bir şüpheli, savcılıkça serbest bırakılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: