Adana'daki Minibüs Kazası

Otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada, sulama kanalına düşerek hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisinin, işe gitmek için servis aracını beklediği öğrenildi.

Otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada, sulama kanalına düşerek hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisinin, işe gitmek için servis aracını beklediği öğrenildi. Merkez Seyhan ilçesi Mavi Bulvar'da, otomobille çarpıştıktan sonra savrulan yolcu minibüsünün çarpması sonucu köprüden DSİ'ye ait sulama kanalına düşerek yaşamını yitiren Yusuf Algan'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Evli ve bir çocuk babası Algan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Mardin'e götürüldü. Çukurova Belediyesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Algan'ın, kaza sırasında sabah işe gitmek için köprü üzerinde servis aracını beklediği belirtildi. Güven Gürkan Erdem idaresindeki 01 M 0659 plakalı minibüs ile plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil, kavşakta çarpışmış, iki yolcusu bulunan minibüs, savrularak kaldırımdaki Yusuf Algan'a çarptıktan sonra sulama kanalına düşmek üzereyken köprünün korkuluklarında asılı kalmıştı. Yolcu ve sürücülerin hafif şekilde yaralandığı kazada, kanala düşen Algan hayatını kaybetmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: