Adana'daki trafik kazası

Saimbeyli ilçesinde minibüsün Göksu Nehri'ne devrilmesi sonucu ölenlerin sayısının 5'e, yaralananların sayısının da 14'e yükseldiği bildirildi.

Saimbeyli ilçesinde minibüsün Göksu Nehri'ne devrilmesi sonucu ölenlerin sayısının 5'e, yaralananların sayısının da 14'e yükseldiği bildirildi.

Saimbeyli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, kaza yerinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Feke-Saimbeyli karayolunda akrabalarının nişan törenine gidenleri taşıyan Musa Kallıkçı yönetimindeki 01 Z 901 plakalı minibüsün, Göksu Nehri'ne devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre ölenlerin sayısının 5, yaralananların sayısının ise 14 olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Sivil Savunma ekiplerinin bölgede çalıştığını ifade eden Çiftçiler, cenazelerin Saimbeyli ilçesine götürüldüğünü kaydetti. Ölenlerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğünü bildiren Çiftçiler, minibüsün de sudan çıkarıldığını belirtti.

Bu arada, Kozan, Saimbeyli ve Feke Devlet hastanelerine kaldırılan yaralılar arasında, sürücü Musa Kallıkçı ile İbrahim Gedikoğlu, Mehmet, Burcu, Derya, Fatma, Ahmet, Şenay, Zehra ve Atabey Gökbük'ün bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: