Adana'daki Trafik Kazası

Adana'da, tarım işçilerini taşıyan midibüs ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu 1 kişinin öldüğü, 28 kişinin yaralandığı kazada, sulama kanalına düştüğü

Adana'da, tarım işçilerini taşıyan midibüs ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu 1 kişinin öldüğü, 28 kişinin yaralandığı kazada, sulama kanalına düştüğü belirlenen bir kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Ege Bağatur Kavşağı'nda midibüs ile belediye otobüsünün çarpıştığı kazada, 28 yaşındaki Elmas Eman'ın sulama kanalına düştüğü belirlendi. Ekiplerin başlattığı çalışma sonucunda Eman'ın cesedi suda bulundu. Kanaldan çıkarılan ceset, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Elmas Eman'ın bazı yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Reklam
Reklam

Adana'da dün sabaha karşı tarım işçilerini taşıyan Salih Demir idaresindeki 01 NB 226 plakalı midibüs ile Güldane Avluklu'nun kullandığı 01 B 0834 plakalı belediye otobüsünün çarpışması sonucu sulama kanalına düşen 13 yaşındaki Müjde Koyuncu yaşamını yitirmiş, 5'i ağır 28 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Adana

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: