Adana’dan 4 Sporcu Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası’na Gidecek

Adana İl seçmelerinde kilolarında birinci olan 4 sporcunnun Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası’na gitmeye hak kazandığı bildirildi.

Adana İl seçmelerinde kilolarında birinci olan 4 sporcunnun Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası’na gitmeye hak kazandığı bildirildi. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bölge Boks Antrenörü Ercan Balamir, yazılı açıklamasında, geçen hafta gerçekleştirilen Yıldızlar Boks İl Seçmeleri’nde kilolarında birinci olan 4 sporcunun 1-7 Şubat tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek şampiyonaya katılacağını belirtti. Balamir, şampiyonada 54 kiloda Serkan Emre Öztürk, 56 kiloda Özcan Gülten, 66 kiloda Hayati Uyarlar ve 75 kiloda Aydın Eldoğan’ın yer alacağını ifade etti. Kulüplerin ve okulların eski dönemlerde olduğu gibi boksa kaynak yaratmaları için girişimlerde bulunduklarını kaydeden Balamir, hedeflerinin boksta Adana’nın eski dönemlerdeki başarılarını yakalamak, milli takımlara her kategoride yeni sporcular kazandırmak olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: