Adanalı 4 Hakem Akdeniz Oyunları’nda Görev Yapacak

Adanalı yüzme hakemleri Gürhan Bencan ile Önder Karakaya, güreş hakemi Hüseyin Başçı ve Ali Gökdoğan...

Adanalı yüzme hakemleri Gürhan Bencan ile Önder Karakaya, güreş hakemi Hüseyin Başçı ve Ali Gökdoğan Akdeniz Oyunları’nda görev yapacak.

Türkiye Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Gürhan Bencan ile Uluslararası Yüzme Federasyonu (FİNA) Hakemi Önder Karakaya, 20-30 Haziran tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilecek 17. Akdeniz Oyunları’nda hakem olarak görev yapacak.
MHK Başkanı Bencan, kendilerinin yanı sıra başka Türk hakemlerinin de başarıyla görev yapacaklarını belirterek, “Adanalı olan Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan, Akdeniz Oyunları için kentte erken gelerek milli takımla birlikte olacak. Hakem olarak Adana’dan benimle birlikte FİNA Hakemi Önder Karakaya’da görev yapacak. Akdeniz Oyunları’nda ülkemizi hakem olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz.’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bencan, Akdeniz Oyunları’nda görev yapacak Türk ve yabancı hakemlerin ulaşım, konaklama ve diğer sorunlarına da yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi.

Bu arada, güreşte de Uluslararası Güreş Hakemi Hüseyin Başçı ile Ali Gökdoğan görev yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: