Adanalı Bayan Güreşçiler Türkiye Şampiyonası'ndan Döndü

Kocaeli'de 24 Şubat'ta gerçekleştirilen Türkiye Genç Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda Adana'yı temsil eden güreş takımından 2 sporcunun Türkiye 5'inciliği ve 7'ciliği

Kocaeli'de 24 Şubat'ta gerçekleştirilen Türkiye Genç Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda Adana'yı temsil eden güreş takımından 2 sporcunun Türkiye 5'inciliği ve 7'ciliği elde ettiği bildirildi.

Kozan Yıldırım Spor Kulübü Başkanı Halil Akyürek, yazılı açıklamasında, Kocaeli'de yapılan Türkiye Genç Bayanlar Güreş Şampiyonası'na Adana'yı temsilen 4 sporcu ile katıldıklarını, şampiyonada genç sporcuları Tuğba Yılmaz'ın 5'inci, Seher Ulaş'ın ise 7'inci olduğunu belirtti.

Türkiye'nin önemli spor kulüplerinin katıldığı şampiyonanın çekişmeli ve zevkli geçtiğini kaydeden Akyürek, ilk defa böyle önemli bir şampiyonaya katılan genç güreşçilerin elde ettiği derecenin gelecek açısında ümit verdiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Akyürek, maddi imkansızlıklar ve idman eksiğine rağmen elde edilen başarının önemli olduğunu vurgulayarak, yeterli olanaklar sağlandığında daha başarılı sonuçlar alacaklarını, kulüp antrenörü Ahmet Yılmaz ve Kaymakamı İzzettin Sevgili'ye gayret ve destekleri için teşekkür etti.

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz