Adanalı işadamlarını Şanlıurfa’ya davet etti

ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Adanalı işadamlarını yatırım için Şanlıurfa’ya davet etti.

Şanlıurfalı işadamları, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’ne (AGİD) konuk oldu. Dernek binasında AGİD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen konuk işadamları bir daha geleceklerini söylediler.

Adanalı işadamlarının konukseverliğinden memnun olduklarını dile getiren ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu, “Sizler böyle sıcak davrandıkça bizler de gelmeye devam edeceğiz. AGİD’in dernekçilikteki başarısını örnek alıyoruz. Biz de ŞUGİAD’ı hak ettiği yere getirmek için daha büyük bir dernek binasına taşınmak için kolları sıvadık. Adanalı işadamlarını da Şanlıurfa’nın bereketli topraklarında yatırım yapmaya davet ediyorum. Gelin, GAP’ın merkezi, teşvikte 6. Bölge ilan edilen Urfa’da birlikte iş yapalım. Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısının sunmuş olduğu nimetlerden hep beraber faydalanalım. AGİD üyelerinin Şanlıurfa’da da bir derneklerinin olduğunu bilmelerini isterim.” diye çağrıda bulundu.

Reklam
Reklam

AGİD Başkan Vekili Seyfettin Alpat da, AGİD’i ikinci kez ziyaret eden ŞUGİAD’lı işadamlarına teşekkür ederek, en kısa zamanda iadei ziyarette bulunacaklarını söyledi. Dernek çalışmaları hakkında bilgiler de veren Alpat, “AGİD olarak yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. 23 Haziran’da Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu’nu ağırlayacağız. Dernek binamızdaki toplantılara konusunda uzman konuşmacıları davet edip, üyelerimizi bilgilendiriyoruz.” dedi.

Daha sonra, günün anısına AGİD Başkanı Seyfettin Alpat, ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu’na hediye takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: