Adanalı Sanatçı Ali Turaç 7. Albümünü Çıkardı

Adanalı sanatçı Ali Turaç (Yetim Ali), ‘Hoşçakal’, ‘Vay be’, ‘Sen de vur’ ‘Ben de güleyim’,...

Adanalı sanatçı Ali Turaç (Yetim Ali), ‘Hoşçakal’, ‘Vay be’, ‘Sen de vur’ ‘Ben de güleyim’, ‘Hazal’ ve ‘Sevda yüklü kervanlar’ın ardından 7. albümünü çıkarttı. Turaç, 3 yıl aradan sonra ‘Senin derdinden’ adını verdiği albümün tanıtımını yarın Büyük Sürmeli Oteli Akdeniz Balo Salonu’nda yapacak.

Yönetmenliğini Kadir Şeker, Fikret Iğdırlı ve Mustafa Öztürk’ün yaptığı albümün tanıtım gecesinde Enver Yılmaz ve Fulya Deniz ile sürpriz sanatçılar da sahne alacak.
Geceyle ilgili açıklamada bulunan Ali Turaç, “Her albümümüz büyük bir emek ve uzun uğraşlar sonunda gerçekleşti. Bu albümlerin çıkmasında maddi ve manevi yanımda bulunan sponsorlar, saygıdeğer Adanalı hemşerilerime ve sevenlerime teşekkür ediyorum. 3 yıl aradan sonra Allah bana 7. albümü yapma fırsatı verdi. Çok mutluyum. Umut Müzik ve yapımcı Fikret Iğdırlı ile gerçekleştirdiğimiz albüme müzikseverlerin ilgi göstereceğine inanıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Adanalıların sanata ve sanatçıya önem verdiğini ancak yerel yönetimlerden ve işadamlarından aynı desteği görmediğini belirten Turaç, çok zor şartlar altında sanat yaşamını sürdürmeye devam ettiğini aktardı. Turaç, “Her yıl düzenlenen çeşitli etkinlikler ve festivallerde diğer bölgelerden sanatçıları davet eden ve milyonlarca liralık masraf eden yerel yönetimler biz Adanalı sanatçıları görmezden geliyor. Her şeye rağmen Adana’da sanat yaşamımı sürdürmekten dolayı mutluyum. Bu kısır döngünün kırılacağı ve yerel yönetimlerin sanatçılarına sahip çıkacağına olan inancım sürüyor.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: