Adana'nın Düşman Işgalinden Kurtuluşunun 91. Yıl Dönümü

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Kupası Koşusu'nu Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Aydemirhan isimli at, jokey

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Kupası Koşusu'nu Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Aydemirhan isimli at, jokey Nurettin Şen ile kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Adana Yeşiloba Hidopromu'ndaki koşuya 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz 8 at katıldı.

Birincilik ikramiyesi 92 bin 500 lira olan bin 400 metrelik koşuyu Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Aydemirhan, jokey Nurettin Şen ile kazandı. Yarışı Azaraks ikinci, Gifted Akay üçüncü, Dilşarbey ise dördüncü tamamladı.

Reklam
Reklam

Kurtuluş Kupası'nı at sahibi adına Gıyasettin Şen'e veren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, "Başarınızdan dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Aldırmaz, koşuyu kazanan jokey Nurettin Şen'e de altın taktı.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: