Adana’nın Sorunlarını Ankara’ya Taşıdılar

Adana Sevdalıları Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Turizm Derneği, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet...

Adana Sevdalıları Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Turizm Derneği, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’i ziyaret ederek, Adana’nın sorunlarına ilişkin bilgiler vererek çözümü noktasında destek istedi.

Adana’nın sosyo - ekonomik ve siyasal anlamda kalkınmasını hedefleyen Adana Sevdalıları Dayanışma, Yardımlaşma, Kültür ve Turizm Derneği, bu kapsamdaki çalışmalarını Ankara’ya taşıdı. İlk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden, Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Akın ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik, Adana’nın sorunlarına ilişkin bilgiler vererek çözümü noktasında destek istedi. Bahçeli de Adana’nın sorunlarının çözümü noktasında MHP olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Sonrasında dana CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile görüşen Akın ve Çelik, derneğin çalışmaları ve geleceğe dönük planları konusunda bilgiler verdiler. Burada konuşan Akın, “TBMM’de bulunan Adana milletvekilleri ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş başta olmak üzere yüreğinde Adana sevgisi olan, Adanalı olmasa da Adana’da yaşamını kazanan herkesi yanımızda görmek istiyoruz. İleriki süreçte Adana’nın kalkınması hususunda görüşlerin hayata geçirilmesini sağlayacağız. Bu konuda CHP olarak desteğinizi yanımızda görmek bizlere güç verir” dedi. Keskin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: