Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel'in Derbi Yorumu: Dostluk Kazansın

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, pazar günü oynanacak derbi öncesi...

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, pazar günü oynanacak derbi öncesi dostluk mesajları verdi.
Pazar günü Adana derbisinde Adana Demirspor ile oynayacaklarını hatırlatan Uzel, derbi müsabakasında her şeyden önce dostluğun önemli olduğunu belirtti. Aynı şehrin iki güzide takımının karşılaşacağını söyleyen Uzel, “Kimsenin burnu dahi kanamadan olaysız bir maç olmasını diliyoruz. Sahadaki rekabet futbolun güzelliği açısından tribünlere yansımalı. Sonuç ne olursa olsun kazanan centilmenlik olmalıdır. Eminim herkes sağduyulu bir şekilde takımını destekleyecektir.” dedi.
Öte yandan hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdüren Adanaspor’da sakat oyuncular İlkem, Tolgahan ve Tayfun düz koşulara başladı. Adalesinde yırtık tespit edilen Rahman ise takımdan ayrı çalıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: