Adanaspor Başkanı Akgül:

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un başkanı Bayram Akgül, Adana'da yayın yapan bir televizyon kanalına ait canlı yayın aracına yönelik saldırıyla

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un başkanı Bayram Akgül, Adana'da yayın yapan bir televizyon kanalına ait canlı yayın aracına yönelik saldırıyla ilgili "Kimliği henüz belirlenmemiş insanların attığı taşların bu şehrin iki büyük camiasını birbirine düşman ettirme çabasını dehşetle izlemekteyiz" ifadesini kullandı.

Akgül, yazılı açıklamasında, saldırının Adanaspor camiasına ve taraftarına mal edilmeye çalışıldığını belirterek, olay sonrası yaşanan bazı gelişmeleri ve yapılan yayınları hatırlattı.

Reklam
Reklam

Akgül, şunları kaydetti:

"Kimliği henüz belirlenmemiş insanların attığı taşların bu şehrin iki büyük camiasını birbirine düşman ettirme çabasını dehşetle izlemekteyiz. Bu şehrin iki güzide kulübünün taraftarlarını sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Televizyon ekranlarında iki takım taraftarları arasına nifak sokmak isteyen kişilere en büyük cevabı yine taraftarlar verecektir."

Muhabir: Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: