Adanaspor, Çaykur Rizespor Maçından Galibiyet İstiyor

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, kendi sahalarında Çaykur Rizespor ile oynayacakları...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, kendi sahalarında Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçta bütün hesaplarının galibiyet üzerine kurulu olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Cumartesi günü 5 Ocak Stadı'nda Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Adanaspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Çatalan Tesisleri'nde antrenman yapan turuncu-beyazlı takımda moraller yerinde. Teknik Direktör Levent Eriş oyuncuları ile kısa bir toplantı yaparak verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Bu maçta tüm hesapların galibiyet üzerine olduğunu belirten Eriş, "Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Ligin lideri ile karşılaşacağız. Çaykur Rizespor çok önemli oyunculara sahip bir takım. Hedefimiz sahamızda 3 puan almak. Oyuncularıma güveniyorum. Taraftarımızda bizi yalnız bırakmasın" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz