Adanaspor Çıkış Peşinde

PTT 1. Lig’de son iki haftada aldığı sonuçlar nedeniyle morallerin bozuk olduğu Adanaspor, pazartesi deplasmanda...

PTT 1. Lig’de son iki haftada aldığı sonuçlar nedeniyle morallerin bozuk olduğu Adanaspor, pazartesi deplasmanda oynayacağı Göztepe maçıyla çıkışa geçmek istiyor.

Haftayı İzmir deplasmanında geçirecek Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Çatalan Tesisleri’nde çalışan takımda tek hedef galibiyet. Teknik Direktör Levent Eriş oyuncuları ile toplantılar yapmaya bugünde devam etti. Takımda İlkem dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Adanaspor’un tecrübeli futbolcusu Sedat Ağçay, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini ve taraftarın desteğinin önemli olduğunu söyledi. Sonuç ne olursa olsun taraftarlarının takıma destek verdiğini söyleyen tecrübeli futbolcu, “ Sezon başı kampı geçiremediğim için performansım zamanla yükselecek. Beklentilerin farkındayız. Arka arkaya 3 maçı kazanarak bir seri yapmalıyız. Göztepe karşılaşması serinin başlangıcı olmalı.’’dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada turuncu beyazlı takım, pazar sabah havayolu ile İzmir’e geçecek. Son çalışmasını burada yapacak olan futbolcular daha sonra maç saatini beklemeye başlayacaklar. Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda Adanaspor, deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Tek maçı eleminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmanın tarihi ve başlama saati önümüzdeki günlerde belli olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: