Adanaspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

- SPOR Toto Süper Lig'in son haftasında Adana'da oynanan Fenerbahçe'nin Adanaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklama yaptı. ADVOCAAT:

- SPOR Toto Süper Lig'in son haftasında Adana'da oynanan Fenerbahçe'nin Adanaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklama yaptı.
ADVOCAAT: BENİM İÇİN EVE DÖNME VAKTİ GELDİ
Ligde şampiyon olan Beşiktaş'ı tebrik eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Nicolaas Advocaat, bu sezon kendilerinin en fazla elde edebilecekleri yerin üçüncü sıra olacağını ifade ederek "Şampiyonluk için yeterli değildik" dedi. Advocaat, şöyle konuştu:
"Türkiye benim için İstanbul anlamına geliyordu. Burada çalıştığım süre boyunca sadece İstanbul olmadığını görmüş oldum. Zorlu ligi olan bir ülkede çalıştım. Çok güzel stadyumları var. Ben ve ekibim burada çalışmaktan çok mutlu olduk. Türkiye ile aklımda hep pozitif anılar kalacak. Benim için artık eve dönme vakti."
Advocaat, sezon içinde 3 oyuncu istediklerini, bunun içinde yönetimin elinden geleni yaptığını belirterek, ekonomik kriterler nedeniyle bunların gerçekleşkmediğini, mevcut kadronun da elinden geleni en iyi şekilde ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.
ARIN: HATAMIZI GELDİĞİMİZ LİGE DÖNEREK ÖDÜYORUZ
Şırnak'taki helikopter kazasından şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise şunları söyledi:
"Hepimiz hata yaptık ama bu hatayı geldiğimiz lige geri dönerek ödüyoruz. Bu konumda olmayı istemezdik. Bugüne gelince Fenerbahçe gibi bir camia ile oynamak gurur vericiydi ve bu şartlarda oynamak istemiyorduk. Küme düşen bir takımın Fenerbahçe ile oynaması bize yakışmıyordu. Ama her ne kadar olursa olsun, ilk geldiğimiz günden beri düşşek de ayakta kalarak mücadele edeceğiz dedik. Oynadığımız her mücadelede başa baş, oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık ama bazen gücümüz yetmedi. Bu maç da onlardan biriydi. Elimizdeki kadronun en sağlıklısını bugün sahaya sürmeye çalıştık. Yanımızda oturan oyuncularımızın sağlıksızlığı da bizi kadro konusunda çok sıkıntıya sokmuştu. Oyuncularımı her konuda bizi son 7 haftada sıkıntıya sokmadan sezonu ayakta bitirdikleri için ve bugünki mücadelede bizim için risk alan oyuncularımı kutluyorum."

Reklam
Reklam

FOTOGRAFLI

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz