Adanaspor Galibiyet Serisini Devam Ettirdi

TFF 1. Lig'de yer alan Adanaspor, 6. hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Tepecikspor’u 2-0 mağlup...

TFF 1. Lig'de yer alan Adanaspor, 6. hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Tepecikspor’u 2-0 mağlup etti.

Adanaspor karşılaşmaya Zülküf, İzzet, Koray Şanlı, Koray Çölgeçen, Berk, Merthan, Kibong, Talha, Fevzi, Chibuzoru ve Ahmet Dereli onbiriyle başladı.

İlk yarıda rakibine göre etkili bir futbol oynayan Adanaspor, maçın hemen başında yeni transfer Chibuzoru’nın attığı golle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda Zülküf, Tayfun, Tuna, Rahman, Güngör, Okan, Cem, Metin ve Mbilla görev aldı. Diğer bir transfer Metin Akan’ın attığı kafa golü skoru 2-0'a taşıdı ve Adanaspor hazırlık maçlarındaki yenilmezliğini sürdürdü.

Reklam
Reklam

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, hazırlık maçı sayısının önümüzdeki günlerde artacağını ve mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Her oyuncusuna şans verdiğini söyleyen Eriş, "Kampın sonuna kadar 3 veya 4 maç daha oynayacağız. Yeni transferlerimiz böylece takıma daha uyum sağlıyor. Skorun önemli olmamasına rağmen futbolcularımın kazanma azmi beni sevindiriyor. Taraftarlarımız merak etmesinler. Ligin ilk maçına kadar tam kapasite ile hazır olacağız’’ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz