Adanaspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a Bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, ligin 5. haftasında karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek evindeki ilk...

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, ligin 5. haftasında karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek evindeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda üçüncü tura yükselen Adanaspor, PTT 1. Lig’in 5. haftasında kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Zorlu karşılaşmaya sakatlıkları devam eden Tolgahan, Tayfun ve İlkem’in yanı sıra antrenmanda sakatlanan Rahman’dan yoksun olarak çıkacak olan Toros Kaplanı, rakibini evine eli boş gönderip, galibiyet serisini de başlatmanın peşinde.

Reklam
Reklam

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kupa maçının ardından ligde taraftarın huzuruna çıkacaklarını ve galibiyet hedeflediklerini söyledi. Tribün gücünün önemine değinen Eriş, “Ligin iyi takımlarından bir tanesi ile oynayacağız. Taraftarımızın bizleri yalnız bırakmayarak tribünleri dolduracağını düşünüyorum. Kupa maçında futbolcularım 120 dakika mücadele ettiler. Artık ligi düşünüyoruz ve 3 puan almak zorundayız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: