Adanaspor, Göztepe Karşısında Mutlak 3 Puanı Hedefliyor

PTT 1. Lig’in 25. haftasında kendi sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Adanaspor’da basın sözcüsü Bülent...

PTT 1. Lig’in 25. haftasında kendi sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Adanaspor’da basın sözcüsü Bülent Uzel, ligin son maçına kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Uzal, yaptığı açıklamada, Göztepe karşısında mutlak 3 puanı hedeflediklerini belirterek, "Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Alınan her puan altın değerinde. Pazar günü kendi evimizde Göztepe ile çok önemli bir maç oynayacağız. Mutlaka 3 puanla ayrılıp zirve yarışımızı sürdürmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanırsak avantajımızı devam ettiririz. Ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada, geçen hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanından 1 puanla dönen Adanaspor, pazar günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Öğleden sonra A2 takımla hazırlık maçı oynayan Adanaspor'da tek eksik olan Ali Zorlu, takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Levent Eriş her iki yarıda da farklı kadrolar denerken, maç öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantıda yaptı. Her futbolcusu ile yakından ilgilenen Eriş, hazırlık maçını da dikkatle izledi. Sarı kart cezalısı oldukları gerekçesi ile TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında forma giyemeyen Sedat, İlkem, Mbilla ve Kibong’un cezaları sona erdi. Takımda 3 sarı kartlı olarak Fevzi bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz